- 350 gr fusilli
- 200 gr Hollandse garnalen
- 1/4 komkommer in dunne schijfjes
- 2 lenteuitjes in ringen
- 1 handvol rucola
- 2 el verse bieslook fijngehakt
- 1 el mayonaise
- 1 el volle yoghurt
- sap van 1/2 citroen
- 1 tl gedroogde dille
- peper en zout
Bereiding
- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en laat deze volledig afkoelen.
- Schep zodra de pasta is afgekoeld de Hollandse garnaaltjes, komkommer, lente-ui, rucola en bieslook door de pasta.
- Roer de rest van de ingrediënten door elkaar en maak daar een gladde dressing van. Schenk de dressing over de pastasalade en schep het geheel nog een keertje om.
- Serveer de pastasalade direct of bewaar hem afgedekt in de koelkast. In de koelkast blijft de pastasalade ongeveer drie dagen goed.
Bron recept ohmyfoodness.nl